Home » Voetbalgolftoernooi bij Flamingo’s 64

Voetbalgolftoernooi bij Flamingo’s 64

Voor een maximumaantal koppels van 30 (snel aanmelden dus) wordt op zaterdag 1 juni het vierde voetbalgolftoernooi gehouden bij Flamingo’s. Tijdstip: 14.30/15.00 uur. Daarna wordt er gedineerd in de kantine, kun je een kaartje leggen en vervolgens kun je eventueel onder het genot van een pilsener kijken naar de Champions League finale (Met hopelijk een Nederlands tintje). Het parcours bestaat uit 15/18 holes die je in principe met een viertal (twee koppels) aflegt. Iedereen krijgt een eigen bal mee. Afgeschoten wordt vanaf een pion en de hole bestaat uit een vak met een pion (met vlag) in het midden van dat vak. De scores worden genoteerd op een scoreformulier. De winnaar wordt individueel bepaald. Leden van het koppel houden de score van het andere koppel, waarmee zij het parcours afleggen, bij.

De inschrijving bedraagt 5 euro per persoon en er zijn weer mooie geldprijzen te verdienen. Opgave bij Ron Weinbrecher 06-54708617. Het maximumaantal koppels ligt rond de 30. Ook dames en jeugdleden worden uitgenodigd, daar zijn aparte prijzen voor. De verwachting is dat er nog meer mensen meedoen dan vorig jaar, dus geef je snel op. Opgeven kan ook per e-mail: r.weinbrecher@ziggo.nl


golf2
Nee, zij komt helaas niet.

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |