Home » Zondag1 tegen profclub uit Bosnië

Zondag1 tegen profclub uit Bosnië

Zondag 1 speelt op zaterdag 30 mei een toernooi bij Zilvermeeuwen ter afsluiting van het seizoen. Een aantal huidige spelers en mogelijke spelers voor komend seizoen doen mee. Een van de deelnemende teams is FK Gorazde, een profclub uit Bosnië. Zij zullen een gecombineerd jeugdteam mee laten doen.

Omdat deze gebeurtenis zeker voor Goražde maar ook voor Bosnië Herzegovina zeer uniek en speciaal is, komen ook de burgemeester, locoburgemeester alsmede de minister van jeugdzaken, sport en cultuur naar Zaandam om dit evenement bij te wonen en te ondersteunen.

Klik op de link hieronder voor informatie over het toernooi alsmede het complete toernooi-programma: www.vriendenvangorazde.com

gorazde

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |