Home » 14 goals, waar zie je dat nog?

14 goals, waar zie je dat nog?

Flamingo’s (zat2) tegen koploper Jong Holland (zat6) was een vermakelijke wedstrijd met veel doelpunten welke vooral in de eerste helft vielen. Voor rust werd maar liefst elf keer gescoord. Flamingo’s 5 stuks en Jong Holland 6. Als Flamingo’s verdedigend de boel wat meer op orde had gehad, dan was Flamingo’s met een voorsprong de rust in gegaan. Er werden namelijk achterin de nodige fouten gemaakt, met bijna evenzoveel doelpunten tot gevolg.

zat2jongh6aKlik op de foto’s voor een vergroting.

Het was Jong Holland wat telkens een voorsprong nam maar iedere keer wist Flamingo’s terug in de wedstrijd te komen. Hierbij mocht Flamingo’s Maurice Gijzen zeer dankbaar zijn, want bijna alles wat hij aanraakte, veranderde in een goal. Voor rust scoorde hij zelf 4 maal en gaf een assist op Srdjan die de niet te missen 5de goal voor Flamingo’s maakte. Ruststand 5-6.

zat2jongh6f
Na de rust waren er een stuk minder goals te bewonderen. Flamingo’s vond nog maar één keer het net (Merijn Henschen) tegenover Jong Holland twee keer. Hoewel Jong Holland stevig bovenaan staat, had ik het idee dat er meer in had gezeten.