Home » Adelbert in slotfase langs Flamingo’s

Adelbert in slotfase langs Flamingo’s

Het duurde tot de 86ste minuut alvorens er een doelpunt te beleven viel. Helaas was het Adelbert wat de score opende. Tot dan toe had Adelbert wel de beste kansen gehad, maar zo vlak voor het einde hoopte heel Flamingo’s toch wel op een gelijkspel en dus een puntje.

zat1adelberta

Na het uitvallen van Pascal Kabalt, Tim Ruder en het geblesseerd raken van keeper Tufan Kivancli, piepte en kraakte het behoorlijk bij Flamingo’s, maar met kunst en vliegwerk bleef men overeind.

Pas in de 86ste minuut vond Adelbert het net. Flamingo’s perste er nog een slotoffensief uit, waarbij Tufan Kivancli zelfs mee naar voren ging, maar de bal wilde er niet in. Ver in blessuretijd maakte Adelbert nog de 0-2.