Home » Billen knijpen voor Flamingo’s

Billen knijpen voor Flamingo’s

De wedstrijd van vanmiddag, Meervogels tegen Flamingo’s (zat2), was er een met twee gezichten. De rust werd vrij gemakkelijk gehaald met een 0-2 voorsprong maar als Flamingo’s wat scherper was geweest, had het wel 3 of 4-0 kunnen zijn. Achter de verdediging gaf Meervogels heel veel ruimte weg wat meerdere goede kansen voor Flamingo’s opleverde.

Meerzat2c

Na rust leken de aanvallende intenties van Meervogels snel de kop te worden ingedrukt want de 0-3 lag kort na rust al in het netje. Vanaf dat moment ging het ineens een stuk minder bij Flamingo’s want de 1-3 en vlak daarop de 2-3 vielen zomaar uit het niets. Meervogels ging op zoek naar de gelijkmaker en kwam keer op keer over de rechterkant met de ene voorzet na de andere. De gelijkmaker kon niet uitblijven en deze viel dan ook, 3-3. Als het vizier van Meervogels op dat moment wat scherper had gestaan, had Meervogels zelfs een voorsprong kunnen nemen gezien de vele doelpogingen van de mannen uit Akersloot.

Meerzat2d

Flamingo’s kon hier lang niets tegenoverstellen, tot 5 minuten voor tijd. Maurice ontsnapte aan de in slaap gesukkelde verdediging van Meervogels en schoot de winnende 3-4 binnen. De eerste drie puntn van het nieuwe seizoen zijn binnen.