Home » Blauw Wit (W) – Flamingo’s 64 2-8

Blauw Wit (W) – Flamingo’s 64 2-8

Nadat Flamingo’s 64 zichzelf vorig seizoen niet beloonde voor het sterke seizoen begon de ploeg afgelopen zaterdagmiddag aan het nieuwe seizoen. Zonder de gestopte Marco Kossen, maar met nieuwkomers Khalid en Issam Ezhar opende de Alkmaarse ploeg met een 2-8 overwinning op Blauw Wit (W).

‘In de eerste helft was het even wennen. We waren wat slordig in de passing’, zei Ruben Beentjes. Dankzij een treffer van Maurice Gijzen ging Flamingo’s 64 met een 0-1 voorsprong rusten. ‘Na rust gingen we hoger tempo spelen en zuiniger met de bal om.’ Gijzen scoorde nog driemaal, terwijl Beentjes twee keer een vrije trap binnenschoot. Ook Ilyas Bektas en Khalid Ezhar kwamen tot scoren. ‘Sommige aanvallen waren echt genieten.’