Home » Drie punten Zaterdag2

Drie punten Zaterdag2

In een niet al te hoogstaande wedstrijd nam Flamingo’s (Zat2) in de inhaalwedstrijd tegen Alkmaarsche Boys, de punten mee naar huis; 1-5. Na de eerste helft was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld want toen stond er al een 0-3 op het scorebord. Alle drie de doelpunten kwamen van de voet van Maurice Gijzen, een loepzuivere hattrick dus.

Na rust voerde Flamingo’s de score verder op met doelpunten van Srdjan Velinovic en Hassan Chouta. Alkmaarsche Boys kon daar weinig tegenover stellen. Veel schoten vanuit de tweede lijn die meters naast of over gingen. Pas in de laatste minuut verdween één zo’n schot in de linker benedenhoek, eindstand 1-5.