Home » Eerste winst Zaterdag2

Eerste winst Zaterdag2

Op het prachtig gerenoveerde complex van Alcmaria Victrix behaalde Zat2 de eerste drie punten van de competitie; 1-2. De wedstrijd ging redelijk gelijk op met in de eerste helft voor beide partijen weinig kansen. Na een viertal mislukte corners werd de vijfde eindelijk knap genomen en wist Ton Vlaar raak te koppen. Verdedigend zag het er bij Flamingo’s met vijf man prima uit maar daardoor kwam men op het middenveld wel een mannetje te kort. Victrix wist zich echter geen raad met de geboden ruimte en kwam nauwelijks in de buurt van het Flamingo’s-doel.

viczat2b

De tweede helft gaf eenzelfde beeld, al kwamen er wel wat meer kansjes voor Flamingo’s. Yassine was nog het dichtst bij een doelpunt maar hij trof de paal. De 0-2 viel niet en het bleef dus billenknijpen. Alcmaria leek zijn kans te grijpen nadat Han wel of niet een speler ten val bracht binnen de zestien; penalty. Dit cadeautje bleek echter niet aan de aanvoerder van Alcmaria besteed want hij schoot naast.

viczat2a

Pas een kwartiertje voor tijd viel de bevrijdende 0-2 van de voet van Max. Brahim lag geblesseerd op de grond maar de scheids liet doorspelen, dit tot frustratie van de Alcmaria Victrix spelers. Het leek erop dat zij hadden verwacht dat de scheids wel zou fluiten en wat trager reageerden dan Max, de gelegenheidsspits van Flamingo’s. Dat in de laatste minuut nog de 1-2 (buitenspel?) viel was voor de statistieken.