Home » Even terug in de tijd

Even terug in de tijd

Van Alex van der Tuuk ontving ik onderstaande elftalfoto, gemaakt tijdens een toernooi in 1978. Opvallend genoeg staat Alex om onbekende reden zelf niet op de foto.
1978AlexvdTuuk

Staand herken ik v.l.n.r. Matthieu de Jong, Peter Manshanden en aan de rechterkant leider Co de Boer. Op de onderste rij lijkt de 4e van rechts wel op Rik Romijn maar dat weet ik niet zeker.

Alex reageerde in eerste instantie op foto’s van het jeugdkamp in Assen die ook ergens bij ‘Ons verleden in foto’s’ staan (en ook hieronder). Hij herinnerde zich nog het kampement op het binnenterrein van de ijsbaan. Het overgooien met borden waarbij Pierre van de Bosch zijn voortand brak, het schot van Alex op de paal in de 1ste wedstrijd van het toernooi waarbij hij zijn voet kneusde, de speurtocht in het donker waar Alex dus niet bij kon zijn en het dramatische ontbijt waarbij hele boterhammen door lege potten pindakaas werden gehaald. En tot slot het eindfeest met live-band die eindigde met het nummer GLORIA van THEM (Van Morrison) waarbij iedereen op de stoelen stond.

Hieronder nog de al eerder gepubliceerde foto’s afkomstig van Carel Oosterwijk.
jeugdkamp78

careloa4

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |