Home » Jeugd-jubileum-weekend 1984

Jeugd-jubileum-weekend 1984

Je kunt het je nauwelijks voorstellen, maar ooit hadden we een enorme jeugdafdeling. Regelmatig waren er weekenden voor de jeugd waarin sport, feesten en kamperen centraal stonden. De foto’s hieronder zijn gemaakt tijdens het bijzondere jeugd-jubileum-weekend ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Flamingo’s in 1984.


20jaarkamp1
Klik op de foto voor een vergroting.

Twee groepen, de witten en de blauwen, streden bij diverse spellen om de winst en dus punten. Zo was daar een waterton-race, mattenlooprace, vakkenschieten, autobinnenbanden over sloot, schuine helling, voetbalvolley, touwtrekken, autobuitenbanden stapelen, autoduwen, vlotvaren, skippyballenrace en een kussengevecht.

20jaarkamp2

Verder waren er natuurlijk de nodige voetbalwedstrijdjes, een penaltybokaal, puzzeltocht en ‘s avonds een disco. Tijdens het weekend waren er verschillende AZ’67 profvoetballers aanwezig (David Loggie, Peter Arntz en Hans de Koning). Er werd overnacht in tenten waarin het volgens mij tot in de late uurtjes gezellig was.

20jaarkamp3

Tussendoor speelde Flamingo’s (Senioren 2) een kampioenswedstrijd. Of dit Zondag2 of Zaterdag2 was, heb ik niet kunnen achterhalen want zowel zaterdag2 als Zondag2 werden dat jaar kampioen.

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |