Home » Verslag JO10-1

Verslag JO10-1

Zie ook: Uitslagen; Stand; Programma.SEIZOEN 2017 – 2018Laatste competitiewedstrijd Flamingo’s tegen Koedijk

Jongens hebben er zin in en zijn er helemaal klaar voor. Zonnetje schijnt, lekker warm en er zijn veel supporters aanwezig.

Wedstrijd is begonnen en Koedijk heeft de bal. Al gauw heeft Flamingo’s de bal en rent richting het doel. Tegenpartij krijgt de bal en schiet de bal uit. Het wordt een hoekschop voor Flamingo’s die genomen wordt door Yousri. Samba probeert een kopbal maar helaas schiet die in de handen van de keeper. Flamingo’s krijgen goeie kansen. Waaronder een mooie trap van Rick, maar helaas gaat die naast het doel.

Achraf krijgt de bal en rent richting het doel, probeert te scoren maar helaas. Via een kopbal schiet Imran de 1-0. Kort daarna krijgt Rick de bal van Ouakil, neemt de bal geweldig aan en schiet en scoort. Zo komt Flamingo’s op 2-0 te staan.

JO10kamp7

Yousri geeft een geweldige voorzet naar Mohamed. Maar helaas na 2 goeie pogingen is het hem niet gelukt om te scoren. En hiermee gaan we de rust in.

Jongens zijn er weer helemaal klaar voor. Met de voorsprong van 2-0 gaan we de 2de helft in.

Imran krijgt de bal van samba en via kopbal probeert hij te scoren maar helaas, net mis.
Samba pakt de bal van de tegenpartij en schiet de bal door naar Imran die bij het doel staat en schiet en maakt er 3-0 van.

Achraf pakt de bal af van de tegenpartij en rent een heel stuk alleen met de bal, langs de spelers van Koedijk. Hij probeert te scoren maar lukt niet en Imran die bij het doel stond, maakte het af en scoort. Flamingo’s aan kop met 4-0.

Yousri pakt de bal af van de tegenpartij. Hij geeft een mooie voorzet naar Achraf en die scoort de 5-0.
Flamingo’s weer aan de bal. Luciano schiet naar Imran die bij het doel staat en maakt er 6-0 van.

Dan komt er een mooie actie van Achraf en Yousri. Achraf heeft geprobeerd te scoren maar lukte niet. Vervolgens komt de bal weer terug naar Achraf en geeft een mooie voorzet naar Yousri en die maakt er een mooie kopbal van. Het is 7-0 en de scheidsrechter fluit af.

We sluiten dit seizoen af met een geweldige kampioenschap 2017/2018.

JO10kamp3


19 mei 2018 Reigerboys (Heerhugowaard) tegen Flamingo’s JO-10 met in de eerste helft Achraf op doel

Flamingo’s begint sterk, veel overspel en uiteindelijk hoekschop genomen door Yousri halve omhaal door Imran net mis. Mooie voorzet van Samba op Mo, die tikt door naar Imran die tikt naar Yousri en haalt uit, net mis. Ouakil dribbelt het hele veld over geeft af en Imran scoort 0-1.

Mooi samenwerk van Samba, Luciano en Rick uiteindelijk scoort Luciano 0-2. Daarna veel kansen door Anouar, Imran, Mo en afstandschot van Rick en daarna van Samba, allemaal net mis.

Veel balbezit van de jongens van de Flamingo’s maar de bal wil er maar niet in. Dan krijgt Flamingo’s een hoekschop, Luciano schiet/voorzet en de bal rolt zo in het doel 0-3. Na goed verdedigingswerk van Samba en Ouakil komt de bal uiteindelijk bij Yousri, een schot van ver 0-4. Daarna weer veel samenwerk van de jongens maar net niet kunnen afmaken, veel verre afstand schoten net mis of in het zij net. Dan een samenspel tussen Ouakil en Yousri en 0-5. Dan vlak voor rust schiet Rick op doel mis, gevolgd door Anouar mis en een knal van Ouakil raak, 0-6 de rust in.

In de 2e helft staat Angel op doel. De jongens beginnen sterk Achraf schiet tegen de paal via rebound een mooie kopbal van Imran 0-7. Even later schiet Luciano in de verre hoek 0-8, daarna maakt Achraf de 0-9. De Reigerboys nemen de aftrap, gelijk een schot naar voren en daar is de tegentreffer 1-9. De bal komt bij Archraf, die gaat enkele tegenstanders voorbij, geeft af en Anouar scoort. Leek op een (Messi) hakje 1-10. Na veel samenspel weer komt de bal bij Imran en die scoort de 1-11, Anouar de 1-12 en vlak voor het einde weet Achraf nog te scoren via een hoekschop en de bal rolt zo in het doel, eindstand 1-13.

Op naar de laatste wedstrijd van het seizoen waar de ‘Gladiators’ volgende week thuis kampioen kunnen worden! Kom allemaal kijken!


Zaterdag 12 mei, 18 Flamingo’s – BOL

Het is weer heerlijk voetbal weer. De jongens zijn er klaar voor.

Mo geeft een mooie pass aan Yousri en het is 1-0. Een mooie actie van Anouar naar Achraf en die weer naar Yousri maar helaas hij mist hem.
Flamingo’s komt weer met een mooie actie een lange bal van Samba naar Anouar maar helaas Anouar raakt hem met zijn knie en gaat langs het doel. En weer komt Yousri met een mooie actie maar helaas over het doel.
Het is weer corner tijd. Achraf neemt deze en Yousri maakt hem af.
Wat een teamspel Mo neemt de bal aan en passt hem naar Yousri en ja hoor doelpunt.
Na een cornerschot komt de bal mooi bij Anouar en schiet hem erin. Achraf neemt de bal makkelijk mee richting het doel en maakt deze ook mooi af. De jongens zijn lekker op dreef en wordt goed samen gespeeld. Luciano krijgt de bal maakt een mooie draai en schiet de bal in het doel. Ouakil krijgt een mooie pass van Imran en schiet de bal in het doel. De jongens hebben heel goed gespeeld met elkaar. En dit wordt ook beloond want de eindstand is 12-2.


Alcmaria Victrix JO10 – vs Flamingo’s JO10-1

Eerste helft keeper: Luciano
Achraf neemt de bal en gaat meerdere tegenspelers voorbij. Hij geeft een mooie pass naar Yousri en hij scoort. Het is 0-1. Na een afstandsschot van de tegenpartij wordt het 1-1. Nog geen 5 min later wordt het 2-1.
Tweede helft keeper: Yousri
Luciano maakt er 2-2 van. Het blijft ook 2-2. Einde wedstrijd.


VIOS-W JO10-2 vs Flamingo’s JO10-1 2-4

Keeper Luciano.
Mooie kans van de tegenpartij. Bal rolt in keepers handen.
Samba schiet de bal in het doel keeper houdt de bal tegen. Mo ziet zijn kans en schiet de bal in het doel; 0-1.
Achraf schiet vanuit de linkerkant de bal voor het doel Imran tikt hem aan en Mo schiet de bal erin; 0-2.
Tegenpartij heeft meerdere pogingen om de bal in het doel te schieten. Ouakil en Samba verdedigen terwijl ze meerdere malen proberen te schieten. De keeper ziet kans om de bal te grijpen.
Imran probeert in het doel te schieten maar de keeper vangt deze. Tegenpartij staat vrij om naar voren te rennen en schiet de bal in de hoek; 1-2. Imran past de bal naar Anouar en hij scoort; 1-3.
Einde 1e helft.

2e helft, Keeper Luciano.
Keeper houdt de bal tegen, Anouar ziet kans om de bal zacht te tikken en de bal gaat zeker 20 cm over de streep van het doel. De scheidsrechter telt dit niet mee. Een mooie pass van Samba naar Rick die de bal in het doel schiet. Keeper houdt de bal tegen. Hierna mooie poging van de tegenpartij. Keeper houdt de bal tegen.
Wissel keeper, Imran is keeper.
Na een vrije trap schiet tegenpartij in het doel. 2-3. Na verschillende pogingen voor het doel ziet Samba toch een kans om er 2-4 van te maken. Hiermee is het ook einde wedstrijd.


Flamingo’s JO10-1 – VV Bergen JO-10-3

Zaterdag 24 maart. Bergen begon sterk maar na goed verdedigingswerk van Yousri en Ouakil nam Flamingo’s het initiatief weer terug en werd er snel gescoord door een mooie assist van Achraf naar Imran 1-0. Rick valt goed in en geeft een mooi assist naar Imran. Helaas schot mist het doel. Daarna vielen de doelpunten achter elkaar door goed samenwerk, 2-0 Achraf, 3-0 Ouakil en vanuit een hoekschop een mooie kopbal van Yousri 4-0. Vlak voor de rust nog mooie actie van Achraf 5-0.

Na de rust gaat Yousri op doel, een zwak begin dan toch een tegen doelpunt 5-1. Na beetje wat gemopper herpakt Flamingo zich en Anouar krijgt 2 mooie kansen maar helaas net mis. Samba voorkomt nog de 5-2 door goed verdedigingswerk (1 tegen 3 situatie) en daar komt Luciano met een mooi afstandsschot 6-1. Nog een mooie loopactie van Rick met schot op doel maar keeper redt. Dan schiet uiteindelijk Anouar de 7-1 binnen en als laatste de afmaker Yousri met 8-1 .

Mooie winst voor Flamingo’s op naar de volgende wedstrijd op 7 april uit bij Jong Holland.


Zaterdag 17 februari Flamingo’s JO10 tegen Vrone JO10

We spelen thuis. 10.55 start de wedstrijd tegen Vrone. Keeper eerste helft is Yousri. Mooie kans maar helaas gemist. Luciano en Samba tikken de bal. Samba tikt naar Rick mooie voorzet naar Iran en die mist.

JO10vronea

Na 3 min neemt Luciano de bal en schiet naar Rick, die schiet naar Samba en scoort. Het is 1-0. Kort daarna een mooie redding van Yousri. Anouar probeert te scoren voor het doel maar mist. Vervolgens schiet Luciano van ver naar Anouar, hij neemt de bal mee en schiet. Het is 2-0 om er na 7 min door Achraf er 3-0 van te maken. Hierna wordt het na een mislukte poging toch 3-1. Samba schiet van ver een harde bal maar mist net, wel een corner. Helaas geen doelpunt. Corner van Achraf, meerdere pogingen voor het doel om te scoren als laatst probeert Luciano te scoren, keeper houdt de bal tegen dit komt aan bij Samba, maakt een omhaal en scoort. Het is 4- 1. Dit is een mooie afsluiting van de eerste helft.

JO10vroneb

Tweede helft is Anouar keeper. Na 2 min krijgen onze jongens van Flamingo penalty. Imran neemt ‘m en het wordt 5-1. Kort hierna schiet Samba de bal naar Imran en maakt er 6-1 van. Ouakil verdedigt goed de bal, rent naar voren schiet de bal naar Achraf en hij scoort. Het is 7-1. Corner Achraf en Imran schiet de bal erin. Het is 8-1. Achraf schiet de bal op doel kaatst terug vanuit de keeper en Luciano maakt er 9-1 van. Anouar wisselt met Achraf als keeper en de tegenpartij maakt er 9-2 van. De jongens laten het hier niet bij en Rick schiet de bal naar Imran en maakt er 10-2 van. Imran schiet de bal in het doel, hij mist, maar Anouar maakt er 11-2 van. Vervolgens geeft Luciano een mooie assist aan Imran en hij maakt er 12-2 Van. Rick schiet de bal naar Anouar en die scoort. Het is 13-2. Einde wedstrijd.

JO10vronec


2 december AFC’34 JO10-5 tegen Flamingo’s JO10-1

Yousri 1ste helft op doel samen met Luciano.

Rick heeft de bal, hij schiet naar Imran, en die neemt de bal aan bij het doel. Imran schiet en scoort ! het is 1-0.

Rick pakt de bal af van de tegenstander en schiet in de schoot van de keeper, goed gespeeld alleen helaas geen doelpunt.

Rick heeft de bal en schiet naar Mohamed, vervolgens probeert Mohamed het zelf en hij scoort de 2-0 voor Flamingo’s.

Er komt een strafschop voor Flamingo’s. Luciano mag de strafschop nemen, maar gaat helaas langs het doel..

Samba schiet de bal naar Mohamed en die schiet de bal daarna naar Imran en hij schiet de bal erin. Het is 3-0 voor Flamingo’s.

Achraf heeft de bal gekregen en probeert te scoren maar helaas in zijn schoot.

Vervolgens raakt 1 van de tegenpartij de bal met zijn hand, en Flamingo’s krijgt een penalty die Achraf mag nemen. Achraf maakt er 4-0 van.

Achraf heeft de bal en schiet naar Yousri en die maakt het alleen af en scoort 5-0.

Het is erg koud en AFC’34 doet erg zijn best om door de verdediging van Flamingo’s te komen. En het lukt ze om er 5-1 van te maken.

Rick krijgt de bal en probeert het alleen en hij schiet, maar helaas heeft de keeper van AFC’34 de bal tegen gehouden. De bal rolt terug en Mohamed probeert het, hij schiet en hij scoort de 6-1.

Scheidsrechter fluit af, 1ste helft zit erop.

In de 2de helft gaat Imran eerst op doel waarna Samba het later overneemt.

De jongens spelen heel goed samen.
Rick heeft de bal, hij tikt hem door naar Achraf. Achraf ziet Anouar vrij staan en schiet de bal door naar hem. Vervolgens krijgt Mohamed de bal van Anouar en probeert te scoren. Maar helaas komt de bal tegen het net aan. Mooi samen gespeeld.

Yousri heeft de bal en speelt alleen richting het doel. Yousri schiet naar Anouar die vrij staat bij het doel en schiet, maar helaas ook die gaat langs het net.

Samba schiet richting het doel om te scoren maar mist en Anouar ziet zijn kans en probeert het ook. Hij maakt er 7-1 van.

Achraf speelt de bal naar Rick, helaas mist hij en de bal komt bij Achraf, hij schiet en scoort de 8-1.

Imran krijgt bal van Mohamed die hij heeft afgepakt van de tegenstander en hij scoort en maakt er 9-1 van. Achraf pakt bal af van AFC’34 en speelt de bal door naar Rick. Die probeert het alleen. Rick schiet en scoort. Het is 10-1. wat een mooie schot was dat!
Na een mooie pass van Yousri krijgt Anouar de bal en die speelt de bal weer door naar Mohamed en die maakt er 11-1 van. De jongens spelen heel goed samen.
Mohamed schiet de bal naar Anouar die vlakbij het doel staat. Anouar schiet en maakt er 12-1 van.

AFC 34 is terug, en scoort de 12-2. Maar kort daarna maken ze er 12-3 van.

Scheidsrechter fluit af. De wedstrijd zit erop. Jongens hebben het erg goed gedaan ondanks dat het heel erg koud was.


25 november 2017 Flamingo’s JO10-1 tegen V.V. Bergen JO10-2

Het was zaterdag best koud en Bergen nam de aftrap. Na een paar minuten voetballen op eigen helft en de helft van de tegenstander kwam Samba aan bal en gaf een mooi voorzet aan Imran. Imran raakte de bal niet helemaal vol maar de bal rolde wel in het doel 1-0.

Door slap uitverdedigen van Flamingo’s scoorde Bergen al snel na de eerste treffer en stond het weer gelijk (1-1).

JO10Bergb

Mooi overspel van de Flamingo boys bijna 2-1 door Achraf, net naast. Even later krijgt Flamingo’s een vrije trap (de jongens van Bergen zijn net allemaal een kopje groter en sommige kunnen een flinke schouder duw geven) maar net naast het doel.

Het is een spannende wedstrijd de jongens uit Bergen spelen net wat vaker lange ballen die aardig aankomen, er moet flink worden verdedigd Ouakil houdt zich staande.
Nadat Luciano (keeper) een goede knal naar voren gaf,die uiteindelijk voor een hoekschop zorgde. Achraf nam de hoekschop en samba knalde de bal achter de doellijn 2-1 (eindelijk).

Snel na de 2-1 kreeg Bergen een hoekschop, hier kwam niets uit. Het blijft erg spannend veel over en weer voetbal, weer enkele verre ballen van Bergen, maar dan krijgt Samba de bal, links voorbij, rechts voorbij en geeft de bal aan Anouar ook eentje voorbij maar krijgt de bal niet in het doel rebound Samba en die knalt de bal over.

JO10Berga

Van de linkerkant getik tussen Keesie en Rick, helaas kwam hier geen doelpunt uit.
Na een snelle omschakeling een mooie redding door Luciano. De tegenpartij krijgt een inworp, Achraf (was erg sterk vandaag) pakte de bal af en scoorde uiteindelijk de 3-1.
Na weer een snelle omschakeling door Bergen en niet goed samenspel van de Flamingo’s kwam een mooi doelpunt en stond het 3-2.

Na een verre trap van Keesie maakte Imran uiteindelijk de 4-2 en gingen we de rust in.
De 2e helft begint matig, de jongens zijn niet fel genoeg uit de kleedkamer gekomen, de boys herpakken zich snel, veel samenspel, Achraf pakt de bal af maar helaas geen doelpunt, gelijk weer omschakelen na een lange bal krijgt Bergen uiteindelijk een hoekschop. De bal komt bij Ouakil terecht en schiet de bal naar Samba daar gaan we weer….. links, recht maar net geen doelpunt.

En dan het begint te flitsen en ook nog onweer, iedereen van het veld.
Maar nadat het 1e van Flamingo’s het veld weer opgingen bleven onze bikkels niet achter en gingen samen met de jongens van Bergen ook het veld weer op.

Wedstrijd hervat nu wat hagelsteentjes erbij maar de Flamingo’s begint goed, hoekschop en nog een hoekschop door Achraf, Keesie met een mooi hakje net over het doel. Een uit bal voor de Flamingo’s veel tikwerk tussen tussen Samba-Luciano en uiteindelijk Achraf, de bal wordt helaas niet tijdig voorgegeven, Mo stond helemaal vrij. De bal komt in de voeten van de tegenpartij en uiteindelijk komt daar de 4-3 uit. Na de aftrap komt de bal bij Achraf, Luciano naar Samba en ‘kleine’ Mo mist.

Mooie schouderduw van Samba, hier kwam uiteindelijk hoekschop uit voort. Een spannende uitbraak van de tegenpartij, maar helaas goed doelpunt, dan uitbraak Flamingo’s net geen doelpunt Imran.
Af en toe een wissel als keeper tussen Yousri en Luciano. Luciano houdt weer een mooie bal tegen en we zien de “ouwe” Kemal ook weer terug (enthousiast) en houdt de jongens overeind. Er volgt een snelle, mooie uitbraak uiteindelijk een hoekschop, mooie kopbal van Imran gaat over. Keeper van de tegenpartijnschopt slapjes uit, de bal komt uiteindelijk terecht bij Achraf en die schiet de mooie 5-3 in, even na het doelpunt fluit onze scheidsrechter (vader Imran) af eindstand 5-3. Op naar het kampioenschap, volgende week zaterdag AFC tegen Flamingo’s, kom allen kijken en steun de boys van de Flamingo’s


07 oktober 2017 Flamingo’s JO10-1 tegen Jong Holland JO10-3

Nogmaals een overwinning voor de Flamingo’s tegen Jong Holland JO10-3, de einstand is 12-1.

De eerste helft begint al mooi door een afstandsschot van Luciano, speciaal voor de coach die vandaag jarig is. Hierna krijgt Irmran en Rick de bal die elkaar de bal aan tikken, vervolgens geeft Rick een mooie voorzet en Luciano scoort, het is 2-0. We krijgen hierna mooie kansen, maar de bal gaat er net naast. Dan komt Samba en schiet de bal naar Yousri en deze ziet Anouar vrij en Anouar maakt er 3-0 van. Flamingo’s krijgen een vrije trap dichtbij het doel, Luciano neemt de vrije trap en maakt er 4-0 van. Als afsluiting van de eerste helft ziet Yousri een kans om te scoren, de keeper houdt de bal tegen, maar schoot uit zijn handen. Rick maakt hier gebruik van en scoort, het is 5-0.

De Flamingo’s zijn op hun best en gaan tevreden de kleedkamer in. Achraf, die de eerste helft op keep heeft gestaan, geeft zijn keepersshirt door aan Anouar, die de tweede helft gaat keepen.

De tweede helft begint en na 5 minuten maakt Samba met een mooi schot er 6-0 van. Hierna maken de jongens van Jong Holland, na een hoekschop, er 6-1 van. Dit wordt de laatste tegendoel, want alle kansen die ze krijgen worden door Anouar tegen gehouden en goed verdedigd door o.a. Ouakil. Samba geeft een pass naar Imran, hij schiet in het doel en mist, schiet nog een keer en nu is het wel raak, het is 7-1. Kort daarna, maakt Anouar er 8-1 van. Achraf schoot op het doel, maar mist net het doel, Rick ziet een kans en maakt er 9-1 van. Imran geeft een mooie pass naar Luciano, waardoor hij er 10-1 van kan maken. Samba schiet de bal, maar mist hem net voor het doel, Yousri is er snel bij en kan er 11-1 van maken. Als afsluiter maakt Imran er 12-1 van.

Mooie wedstrijd en goed samen gespeeld, Flamingo’s zagen hun kansen en maakten hier gebruik van!

Lucila


JO10_elftal2

JO10bekervicta

JO10Bergb

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |