Home » Verslag JO16-1

Verslag JO16-1

Zie ook: Uitslagen; Stand; Programma.SEIZOEN 2016 – 201718 maart 2017, LSVV JO15-2 – Flamingo’s/OVV Animo JO-15

De wedstrijd tussen LSVV JO15-2 en Flamingo’s JO15-1 werd gestreden op het scherpst van de snede, waarbij flamingo’s al na tien minuten op voorsprong kwam. LSVV liet het hier niet bij zitten en maakte voor de rust nog gelijk.

De coaches van JO15-1 hadden de spelers goed toegesproken dat ze meer rust in hun spel moesten brengen en elkaar beter moesten coachen waardoor ze beter gingen voetballen en toch de winst naar zich toe konden halen.

De winst is er maar elke wedstrijd wordt het zwaarder, het lijkt de eredivisie wel.

Gefeliciteerd jongens en op naar de Zouaven.

Rene van der Schee.


11 maart 2017, Adelbert – Flamingo’s/OVV Animo JO-15

Vandaag een wedstrijd gezien waar beide elftallen voor de winst gingen. Adelbert JO15-1 gaf de eerste helft goed partij maar wist niet de kansen af te ronden waar OVV Animo wel de kansen benutte en ging rusten met een 0-1 voorsprong.

Na de rust wist Adelbert JO15-1 al snel de 1-1 te maken door een verdedigingsfout van OVV Animo U15.

OVV Animo wist deze fout goed te maken en wist door goed te combineren de fout om te zetten naar een 1-4 voorsprong door mooie doelpunten en ZEKER de laatste van onze jongste speler!

Top jongens! en ga zo door!

Rene van der Schee.


15 oktober 2016, Reijgerboys – Flamingo’s/OVV Animo JO-14

‘Slag in Heerhugowaard’ eindigt in ruime zege voor OVV Animo. OVV is het nieuwe Barca in Alkmaar aan het worden, het versloeg met duidelijke cijfers Reigerboys en nam zo de leiding over. “We hebben Reigerboys overklast”, sprak coach John. Zijn collega van Reigerboys kon niet anders dan dit beamen.

De eerste helft begon zwaar, daar de kansen groter waren voor de thuisploeg , maar daar was dan toch weer de kracht van OVV met een pass van Jelle op Adam, daarna op Omar en de 0-1 zonder salto. Daarna weer stroef verder, en het duurde even voordat de score verder opgevoerd werd via Adam die met een pracht-actie de 0-2 maakte. Vervolgens de rust in .

Daarna de 2de helft in met een mooie assist van achteren gegeven door Damon op Adam en de 0-3. Deze stand zorgde voor rust voor de coach, die zag dat dit alweer gespeeld zou zijn. Na nog weer een mooie actie van Jelle op Burak en door naar Adam viel de 0-4. Tussendoor een foutje van de keeper en daar stond de Huntelaar Adam 0-5.

Daarna zakte de ploeg OVV ver terug in het basisspel zoals ik al vaak uitleg in de kleedkamer. Zodoende kwam de thuisploeg sterk terug maar zonder resultaat . Vervolgens pakte OVV het weer een beetje op, na het over en weer coachen van Erik en ondergetekende, en kwam er weer beweging in het spel.

Via Burak ging de bal naar Amanj die de 0-7 maakte, daarna Burak weer die met een Ronald Koeman kegel via de binnenkant paal de 0-8 binnenschoot Als laatste de sterk spelende, en met mooie passeer techniek assist van Jelle op Adam en door op Omar 0-9. Ook Terrence speelde sterk en verzette veel werk. Wesley had nog het kamp een beetje in de benen zitten. Volgende week maar weer de vaste rush van Damon die we nu miste en altijd goed voor een doelpunt. Achterin kopsterk en verder jongens, sterk gespeeld allemaal. Ik merk dat bij OVV inmiddels een vertrouwd patroon is te zien .

René van der Schee


| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |