Home » Kleine zege Flamingo’s

Kleine zege Flamingo’s

Flamingo’s begon sterk aan de 1e helft. Tufan scoorde bij de 2e paal op aangeven van Maurice de openingstreffer. Uit een hoekschop van Maurice kopte Tufan de 0-2 binnen. Even later wist hij een grote kans niet tot een onvervalste hattrick te promoveren. Maurice schoot op aangeven van Angel de ruststand binnen, 0-3.

svwzat2aa

svwzat2ab

De 2e helft ging gelijk op. Het was lang wachten op doelpunten. SVW scoorde als eerste. Khalid tikte of eigenlijk hakte knap de 1-4 binnen na een voorzet van links van Arnold Harsveld. Dat was het laatste echte wapenfeit van Flamingo’s op een technisch hoogstaande hakbal van Maurice aan de zijlijn na. SVW werd sterker en kwam zelfs nog terug tot 3-4. Flamingo’ s eindigt door deze zege minimaal op de 4e plaats.