Home » Laatste training / Quiz

Laatste training / Quiz

Woensdag 18 december is de laatste training van het jaar. De traditie is om die avond te omlijsten met een spelelement op het trainingsveld (45/60) minuten. Daarna een quiz in groepen te spelen en ter afsluiting een schoenenspel. Het winnende team krijgt natuurlijk mooie prijzen. Mijn vraag is dan ook of iedereen in de selectie langskomt (het buitenelement mag worden overgeslagen). Ook al kom je nooit trainen, dit is een mooie avond om kennis te maken met iedereen.

quizlogoOok alle oud-spelers, vlaggers, scheidsrechters, fysiotherapeuten, trainers, supporters, sponsors worden uitgenodigd hier bij te zijn. Aanwezig om 1930 uur. We beginnen buiten om 20.00 en binnen verwacht ik om 21.15.

Ik doe ook een beroep op iedereen om nog even om je heen te kijken wie betrokkenheid heeft met de club en die uit te nodigen.

Verder hebben Ruben en ik het idee om tijdens de winterstop een voettennis toernooi te houden. Makkelijk te doen en snel onder de knie. Ik ga nog even kijken of dat bijvoorbeeld in de pesihallen of in ’t goede veld kan, allebei dichtbij. Je speelt daarbij in koppels. Bij genoeg deelname kunnen we ook op sterkte indelen, zodat iedereen lekker bezig is.

Laat even weten of je interesse hebt om mee te doen.

Ik hoop jullie allen op 18 december te zien.

Groet,

Ron Weinbrecher

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |