Home » Minuut stilte

Minuut stilte

Vanmiddag begon de wedstrijd Alkmaarsche Boys tegen Flamingo’s zaterdag1 met één minuut stilte ter nagedachtenis aan Willem Stavenuiter. Vorige week donderdag 29 augustus overleed Willem op 69-jarige leeftijd.

De spannende maar niet al te hoogstaande wedstrijd leverde Flamingo’s drie punten op. Na een 0-2 voorsprong, waarbij de tweede een wel heel makkelijk gegeven penalty was, werd het op slag van rust 1-2. Na de hervatting produceerde Alkmaarsche Boys ook de 2-2 en ging de thuisspelende club op zoek naar meer.

Nadat Boys twee keer de lat raakte en Bruce een drietal keren goed redde, wist Flamingo’s stiekum de 2-3 te maken. Vlak voor tijd beslistte Michael Neijendorf de wedstrijd in het voordeel van Flamingo’s: 2-4. De overige drie doelpunten van Flamingo’s kwamen op naam van Maurice Gijzen.

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |