Home » Nieuwjaarswedstrijd plus receptie

Nieuwjaarswedstrijd plus receptie

Voorafgaand aan de traditionele Nieuwjaarsreceptie werd er een voetbalwedstrijd gehouden. In vroeger tijden speelde Oud Zondag1 tegen huidig Zondag1, later gevolgd door Zondag1 tegen Zaterdag1. Sinds het ‘opdoeken’ van Zondag1 worden er gewoon twee teams samengesteld met een ieder die maar zin heeft om tegen een balletje te trappen.

Zo kon het publiek dit jaar twee teams zien (Flamingo’s blauw en Flamingo’s wit) die elk bestonden uit oud Zondag1 spelers, Oud Zaterdag1 spelers, spelers van zaterdag2 maar er deden ook een aantal kinderen mee van eerder genoemde spelers. Hofleveranciers waren volgens mij Gijzen (3 stuks) en Henschen (eveneens 3 stuks).


nieuwjaar19a

De wedstrijd eindigde in 5-5 zodat penalty’s de doorslag moest geven. Slechts de allerkleinsten plus een paar grote lummels namen de pingels. Flamingo’s blauw was in het nemen iets gelukkiger dan wit en won zodoende de nieuwjaarswedstrijd.


nieuwjaar19b

Tijdens de wedstrijd waren er niet zo heel veel toeschouwers maar dat werd goed gemaakt tijdens de receptie. Af en toe keek ik met een schuin oog richting penningmeester en hij leek me niet geheel ontevreden.


nieuwjaar19c

Geen receptie zonder toespraak en dus orakelde ook dit jaar voorzitter Dick Bleek er op los. Vorig jaar ontbrak hij nog en nam vice-voorzitter Frank de Boer zijn taak over maar dit jaar waren er weer de vertrouwde hartverwarmende woorden van voorzitter Dick Bleek die hij er in rap tempo in een minuut of twee doorheen gooide.


nieuwjaar19d

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |