Home » Zwak AFC’34 steelt punten

Zwak AFC’34 steelt punten

Er had maar één team als winnaar het veld af mogen stappen en dat was Flamingo’s. Negentig minuten lang heeft AFC’34 alleen maar tegengehouden en de ballen naar voren gerost. Ongelooflijk dat deze ‘tactiek’ nog 4 doelpunten, en erger drie punten opleverde.

afczat1a

Na een ruststand van 2-0 was het na rust al snel 3-0. Halverwege de tweede helft scoorde Bami 3-1 waarna men er ineens weer in geloofde en aanval na aanval richting het doel van AFC’34 ging. Helaas was er wederom een blind schot naar voren wat AFC op een riante 4-1 voorsprong bracht.

afczat1b

Nadat Ruben Beentjes 4-2 en Miquel Dubois de 4-3 maakten, leek de 4-4 een kwestie van tijd. Helaas kwam het niet verder dan een gemiste kans van Richard Rijsterborgh en een kopbal van Maurice Gijzen net langs de verkeerde kant van de paal. Zelfs in voetbal wint de slechtste wel eens.

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |