Home » Ook 2de bekerwedstrijd omgezet in winst

Ook 2de bekerwedstrijd omgezet in winst

Makkelijk ging het allemaal niet vanmiddag in de bekerwedstrijd tegen 3e klasser ZCFC. Er moest flink strijd worden geleverd en het ging er niet altijd even vriendelijk aan toe. ZCFC opende in de tweede helft de score uit een penalty nadat keeper Tufan Kivanckly met een ietwat opzichtige overtreding de spits van ZCFC torpedeerde; 0-1.

Zat1zcfc2

Nadat Khalid Ezhar met een blessure uitviel en Flamingo’s verder moest met tien man (geen wissels), leek het erop dat ZCFC de wedstrijd rustig uit zou spelen. Een domme overtreding van een speler van ZCFC leverde zijn 2e gele kaart op, en zo werd het weer tien tegen tien.

Flamingo’s ging vol in de aanval wat resulteerde in de verdiende gelijkmaker van Marco Kossen. ZCFC kwam er nog sporadisch uit maar echt gevaarlijk werd het niet voor Flamingo’s. De onverzettelijke Ruben Beentjes werd uiteindelijk de matchwinnaar toen hij niet ver voor tijd de winnende goal binnenschoot.

Twee gespeeld en zes punten, een prima start in de beker. Laatste tegenstander in de poule is het niet onbekende Opperdoes. Bij winst of een gelijkspel bekert Flamingo’s verder.

Zat1zcfc3

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |