Home » Periodetitel Zaterdag1

Periodetitel Zaterdag1

Met de 2-1 overwinning op plaatsgenoot Alcmaria Victrix stelde Flamingo’s Zat1 de eerste periodetitel veilig. Zo verzekerden de mannen van Ron Weinbrecher en Dick Bleek zich in ieder geval van nacompetitie mocht een kampioenschap niet worden gehaald.

zat1victria

Vlak voor rust viel de 1-0 (Maurice Gijzen) en niet lang na de rust ook de 2-0 (eigen doelpunt). Toen Flamingo’s ook nog een penalty mocht nemen en Alcmaria met 10 man kwam te staan leek de wedstrijd gespeeld. De pingel werd echter gemist en met een alles of niets kwam Alcmaria vlak voor tijd nog op 2-1 waardoor de slotminuten toch nog even spannend werden.