Home » Sint Adelbert boekt fraaie zege op bezoek bij Flamingo’s

Sint Adelbert boekt fraaie zege op bezoek bij Flamingo’s

(Alkmaarsche Courant)
ALKMAAR In de uitwedstrijd bij Flamingo’s heeft Sint Adelbert een goed vervolg gegeven aan de zege die het vorige week reeds boekte. Toen werd Foresters met 3-2 verslagen, dit weekend rekende de ploeg van trainer Rogier Bunink af met Flamingo’s: 0-2. Logischerwijs was de trainer zeer te spreken met het behaalde resultaat.

zat1adelbertc
Klik op de foto voor een vergroting.

“In de eerste helft hebben we al aardig wat kansen gemist. Hierdoor bleef het tot de rust nog 0-0 en lang leek het daar ook bij te blijven moet ik eerlijk bekennen”, aldus Bunink. Toch was het Sint Adelbert dat er met het volle pond vandoor ging, doordat Simon Duindam vlak voor tijd in de rebound de 0-1 kon aantekenen. De bezoekers kwamen definitief in veilige haven doordat Dean Klijbroek zich in de absolute slotfase kon soleren naar de 0-2. Sint Adelbert kent zodoende een goede start met zes punten uit de eerste twee wedstrijden. Voor Flamingo’s is de seizoensstart een stuk minder rooskleurig, na twee wedstrijden is de ploeg van trainer Ron Weinbrecher nog puntloos.