Home » Twee teams JO17

Twee teams JO17

Komend seizoen zullen er twee teams van Onder de 17 uitkomen in de competitie. Afgelopen week oefende het reeds ingespeeld team van Rene v/d Schee tegen het nieuwe team van Musa Yuksel. Van deze wedstrijd bereikte mij het volgende verslag:

Op een zonnige donderdagavond begon de oefenwedstrijd tussen het team van René van der Schee en Musa Yuksel. Het was voor Musa en zijn ploeg hun 1e oefenwedstrijd, omdat zij een compleet nieuw elftal hebben aangemeld bij Flamingo’s 64. Opvallend was dat er ook publieksopkomst was, dit maakte het extra spannend voor de spelers.

oefen1

De eerste helft begon en er werd direct druk gezet met 4 man door de ploeg van René. Er stond geen titel op het spel na afloop van de wedstrijd, maar je zag aan de spelers van René dat zij voor de winst gingen. Het was wel even knijpen, maar gelukkig kon het nieuw team hiermee omgaan. Zij werden niet verrast door de tegenstander en er kwam ook geen doelpunt uit. Verder in de eerste helft ging het redelijk gelijk op, maar balbezit bleef bij de nieuwe jongens. De 1e helft was voorbij en de score bleef 0-0. Er kon dus nog van alles gebeuren.

oefen2

In de tweede helft zakte het team van René ver terug en werd er vooral op eigen helft gevoetbald. Dit zorgde uiteraard voor kansen en hier werd goed mee omgegaan. De goals kwamen en het ging lekker voor het nieuwe team. Het mooie was dat de spelers elkaar de tijd gaven en elkaar de bal gunden. Hierdoor haalde iedereen plezier uit het spel. Uiteindelijk werd het een vrij makkelijke overwinning met een winst van 7-2 voor het nieuwe team.

Opvallendste item van de wedstrijd was de positiviteit tussen de spelers onderling. Grote winnaar van de wedstrijd was het publiek.

Namen van de goalmakers: Revaha, Onur 2x, Abdullah 1x, Musab 1x, Meo 1x, Ilyas 1x

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |