Home » Voetbalgolf bij Flamingo’s ’64

Voetbalgolf bij Flamingo’s ’64

Voor man, vrouw, kind, jong en oud wordt op zaterdag 3 juli weer het traditionele voetgolftoernooi gehouden. Waarschijnlijk wordt er buiten weer een groot terras geschapen, de kantine is open en omkleden in de kleedkamers is ook weer toegestaan. Iedereen krijgt weer een eigen bal mee.

Het inschrijfgeld á 5 euro per persoon kan bij de wedstrijdleiding worden afgegeven. Verzamelen om 14.00 uur.

We beginnen om 14.30/15.00 uur. Het parcours bestaat uit 18 holes die je in principe met een paar koppels of drietallen aflegt. Afgeschoten wordt vanaf een pion en de hole bestaat uit een vak met een pion (met vlag) in het midden van dat vak. De scores worden genoteerd op een scoreformulier. De winnaar wordt individueel bepaald. Leden van het koppel houden de score van een ander koppel, waarmee zij het parcours afleggen, bij. Iedereen mag meedoen. Vorig jaar deden heel veel mensen mee, laten we hopen dat ook dit jaar veel mensen te zien zijn op het complex.

Opgave bij Ron Weinbrecher 06-54708617. Ook dames en jeugdleden worden uitgenodigd, daar zijn aparte prijzen voor. Geef je snel op. Opgeven kan ook per e-mail: r.weinbrecher@ziggo.nl

voetgolf2021

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |