Home » Voetgolf-training-circuit

Voetgolf-training-circuit

Afgelopen weekend werd op ons Sportcomplex ‘t Lood onder fantastische weersomstandigheden het eerste voetgolf-training-circuit (voormalig voetgolf-toernooi) gehouden. Na overleg met de Vakgroep Sport van de gemeente Alkmaar werd groen licht gegeven om dit training-circuit te organiseren. Voorwaarde was wel dat we ons aan alle coronaregels zouden houden (kantine + terras, kleedkamers en keuken gesloten en rekening houden met de ondertussen bekende 1,5 meter afstand).

Onder leiding van initiator Ron Weinbrecher werd het weer een geweldig middag met aan het eind Rene Nannes als winnaar. Aangezien de keuken gesloten diende te blijven werd de plaatselijke pizzeria verzocht een auto vol pizza’s af te leveren op ‘t Lood.

Hieronder een klein overzicht foto’s, gemaakt door gelegenheids fotograaf Frank de Boer. Klik op de foto’s voor een vergroting.

voetg1
Organisator Ron Weinbrecher spreekt het in grote getale aanwezige publiek toe en verzoekt een ieder om zich aan de coronaregels te houden en vooral eerlijk te spelen.

voetg2


voetg8
Het training-circuit bestond uit een 20-tal holes welke in zo kort mogelijk aantal schoten afgelegd diende te worden.

voetg12
De moeilijkheidsgraad varieerde enorm. Hier was sprake van een waterhindernis en niet iedereen kreeg de bal droog aan de overkant.

voetg3


voetg4
Behalve waterpartijen waren er ook ballenvangers, reclameborden en dug-outs die ontweken moesten worden.

voetg9


voetg6
Het voormalig D-veld, wat al een paar jaar geleden terug is gegeven aan de natuur, wordt dan wel niet meer als voetbalveld gebruikt maar kan nog prima dienst doen tijdens dit training-circuit.

voetg10


voetg11


voetg5
Er werd gestreden in meerdere categorieën, zoals jeugd, volwassen heren en dames. Een bedankje aan het adres van Ron Weinbrecher is hier zeer zeker op zijn plaats, net als een aantal vrijwilligers die deze middag mogelijk heeft gemaakt.

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |