Home » Vrijwilligers fietsen €300 euro bij elkaar

Vrijwilligers fietsen €300 euro bij elkaar

Zaterdag 11 juni hebben een aantal vrijwilligers de Rabobank Fietssponsortocht 2011 gereden, en daarmee 300 euro verdiend voor de clubkas van de Flamingo’s!

In onze omgeving zijn honderden verenigingen en stichtingen actief. Zij hebben een gezonde financiële basis nodig. Voor al deze organisaties organiseert Rabobank Noord Holland jaarlijks de RaboFietssponsortocht. De manier om de clubkas aan te vullen. Met dit evenement draagt Rabobank Noord-Holland Noord het verenigingsleven een warm hart toe.
De vrijwilligers van Flamingo’s hebben gelukkig de 25 kilometer keurig tussen de buien door gereden en zijn droog gebleven.

Deze Fietssponsortocht wordt elk jaar rond deze tijd gehouden door de Rabobank. Voor elk persoon die de tocht uitrijdt wordt €30 overgemaakt naar de clubkas, met een maximum van 10 personen per vereniging.

Volgend jaar willen we deze tocht weer gaan doen, maar dan met 30 personen. Het moet een gezellig club-uitje worden, waarmee we tegelijkertijd geld verdienen voor de Flamingo’s!

De Fietscommissie.

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |