Home » Wedstrijd duurt een kwartier te lang

Wedstrijd duurt een kwartier te lang

De wedstrijd van Zaterdag1 in Den Helder tegen HCSC duurde een kwartier te lang. In het laatste kwartier vielen namelijk vier tegendoelpunten wat de eindstand uiteindelijk op 7-3 bracht.

Na de 1-0 voorsprong voor HCSC maakt Maurice binnen vijf minuten alweer gelijk. HCSC nam nog voor de rust een 2-1 voorsprong welke door Bami vlak na rust teniet werd gedaan; 2-2. Het was wederom HCSC wat een 3-2 voorsprong nam en het was voor de derde keer Flamingo’s (Ruben) die gelijk maakte met nog een kwartier te spelen.

Het laatste kwartier viel helaas de 4-3, 5-3, 6-3 en zelfs nog de 7-3. Door deze overwinning van HCSC stijgt HCSC een paar plekken en komt voor Flamingo’s de gevarenzone wel heel dicht bij.

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |