Home » Willem Stavenuiter overleden

Willem Stavenuiter overleden

Afgelopen donderdag, 29 augustus, is Willem Stavenuiter op 69-jarige leeftijd overleden. Sinds afgelopen maart bleek dat Willem ernstig ziek was. Na enkele chemo-behandelingen leek het even beter te gaan maar dat was slechts van korte duur.

Willem was zeker geen onbekende bij de vereniging. Tot na zijn vijftigste verdedigde hij nog het doel van een zondag seniorenelftal en als het even kon deed hij dat het liefste met een sigaar in zijn mond. Willem was elftalbegeleider, waterdrager en vlagger van zaterdag1. Op woensdagavond stond hij achter de tap om de jongens van zaterdag1 van een hapje en een drankje te voorzien.

In vroeger tijden keepte hij in zondag1, was jeugdleider en zat in verschillende commissies waaronder de S. & O.- en klaverjascommissie. In seizoen ’79/’80 was Willem Prins carnaval onder de naam Prins Snorrewitsen. In Willem verliezen we dus een groot clubman met het hart op de juiste plek.

Wij wensen Brigitte, Rob en Andrea veel sterkte en kracht met dit grote verlies.

Donderdag 5 september om 19:00 u. is er gelegenheid tot condoleren bij de Associatie Uitvaartverzorging, Edisonweg 15 te Alkmaar.

De afscheidsplechtigheid vindt plaats op vrijdag 6 september om 14:30 u. in de aula van crematorium Schagerkogge, Haringhuizerweg 3 te Schagen.
Aansluitend is er gelegenheid om op Willem te proosten.

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |