Home » Zat1 vergeet goede zaken te doen

Zat1 vergeet goede zaken te doen

Bij de lastige uitwedstrijd tegen AFC’34 werd er slechts één keer vrij vroeg in de wedstrijd gescoord en dat was helaas door AFC. Flamingo’s had zeker op gelijke hoogte kunnen komen tijdens de eerste helft maar de bal wilde er niet in.

AFC daarentegen had de tweede helft legio goede kansen om de wedstrijd in het slot te gooien maar lat en keeper voorkwamen de 2-0.

Het slotoffensief was van Flamingo’s met meerdere halve kansen op de gelijkmaker maar verder dan een bal op de paal en dus een 1-0 nederlaag kwam Flamingo’s niet.

Doordat Opperdoes eveneens verloor van het op de laatste plaats staande Foresters, blijft de voorsprong op de nummer twee nog steeds vier punten met nog vier duels te gaan, waaronder het allesbeslissende duel tegen Opperdoes.