Home » Zat2 krijgt tekort

Zat2 krijgt tekort

Met nog iets van tien minuten op de klok en een 2-1 voorsprong, kreeg Flamingo’s een niet te missen kans op de 3-1. Helaas ging deze bal er niet in en zo kon het gebeuren dat Bergen in de slotfase de 2-2 binnenschoot en een punt kon stelen.

zat2bergb
De eerste helft was voor het jeugdige Bergen (jongste speler, net 18 geworden) en zij kwamen dan ook terecht op een 0-1 voorsprong. Dat jong zijn niet altijd een voordeel hoeft te zijn bleek de tweede helft toen Flamingo’s (oudste speler op het veld 57) met doelpunten van Hassan en Stefan een 2-1 voorsprong nam.

zat2bergc
Vlak voor tijd legde een Bergenaar een 4-tal voetballers van Flamingo’s in de luren en scoorde de gelijkmaker; 2-2.