Home » Zevenklapper voor Flamingo’s ’64

Zevenklapper voor Flamingo’s ’64

(Alkmaarsdagblad.nl)
Flamingo’s 64 werkte aan het doelsaldo door Blauw Wit (W) op een ruime nederlaag te trakteren.
In de titelrace met Opperdoes kan Flamingo’s 64 zich eigenlijk geen misstappen veroorloven. Tegen Blauw Wit (W) deed de ploeg wat het moest doen, winnen. ‘We begonnen heel goed. Zij zakten meteen in en zetten een vaste verdediger op Ruben (Beentjes, red.)’, aldus Richard Rijsterborgh. Het leverde Rijsterborgh en Maurice Gijzen veel ruimte op.

Rijsterborgh wist de score te openen. Met een fraaie stift over de keeper tekende Yucel Gundogdu voor de 2-0. Na goed inspelen van Miquel Dubois was Rijsterborgh opnieuw trefzeker. ‘In de tweede helft werd Maurice Gijzen wakker en stond, net als Gerd Müller vroeger, elke keer op de juiste plek.’ De spits nam alle vier de doelpunten na rust voor zijn rekening.