Home » Zaterdag2 pakt punten tegen ReigerBoys7

Zaterdag2 pakt punten tegen ReigerBoys7

Het ging niet gemakkelijk en een beetje knap voetballen was haast onmogelijk op het zeer hobbelige veld. Toch slaagde Zat2 erin om de drie punten mee naar huis te nemen vanuit Heerhugowaard. In de eerste helft waren de kansen spaarzaam. Slecht Hassan had een uitgelezen kans op de 0-1 maar een verdediger bracht redding op de lijn.

Reig7zat2a
Klik op de foto’s voor een vergroting.

De tweede helft verliep eigenlijk hetzelfde als de eerste, wederom weinig kansen. Daar waar de meeste toeschouwers aan een gelijkspel dachten, was daar ineens een kans uit het niets voor Flamingo’s. Saïd kreeg de bal wat gelukkig mee en kon doorlopen richting de punt van de zestien meter. Vandaar gaf hij een voorzet op de meegelopen Tijn die de bal eenvoudig binnen kon tikken, 0-1.

Reig7zat2c

Geholpen door een pittig windje in de rug en de vele fouten die Reiger Boys maakte, kon Flamingo’s rustig wachten op de kansjes die er kwamen. Reiger Boys zette alles op de aanval en liet achterin behoorlijk wat ruimte over. Brahim profiteerde vlak voor tijd van deze ruimte en ramde de bal vernietigend de kruising in. Eindstand 0-2.