Home » Duidelijke cijfers

Duidelijke cijfers

Door de 5-1 overwinning van Zaterdag2 op SVW 8 stijgt Zat2 ineens naar plek drie van de ranglijst.

In feite was de wedstrijd voor rust al beslist, want toen stond het al 4-1. Maurice opende de score op de rand van buitenspel maar het doelpunt werd goedgekeurd. Brahim maakte vlak daarna de 2-0. Even werd het weer spannend toen SVW zomaar de 2-1 tegen de touwen schoot. Srdjan en Mike zorgden voor een comfortabele voorsprong met de rust: 4-1.

De tweede helft kende nog één hoogtepuntje toen Brahim het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, eindstand 5-1. Prima overwinning.

zat2svwhb
Maurice maakt hier de 1-0. De grensrechter steekt (uiteraard) zijn vlag omhoog maar dit werd weggewoven door de scheids. De goal was op zijn minst discutabel, randje buitenspel. Ik kon de grens zodoende niet helemaal ongelijk geven.