Home » Schagen United trefzeker tegen Flamingo’s

Schagen United trefzeker tegen Flamingo’s

Na een serie overwinningen moest Flamingo’s zijn meerdere erkennen in topper Schagen dat met 6-0 zegevierde. Binnen 5 minuten was het al 1-0. Daarna kreeg Flamingo’s meerdere kansen op een treffer, onder andere via Hassan, Ibrahim en Klaas. Maar het vizier stond deze middag duidelijk niet op scherp bij Flamingo’s. Dat was wel het geval bij Schagen. Zij hadden weinig kansen nodig om te scoren. Rust 3-0.

Met meer routine begon Flamingo’s aan de tweede helft. Maar net als in de eerste helft scoorde Schagen al binnen 5 minuten. Flamingo’s kwam in de tweede helft minder goed aan voetballen toe. Sven, Klaas en Said zorgden met schoten van afstand nog wel voor enig gevaar, maar het was opnieuw Schagen dat scoorde. Goed keeperswerk van Tufan voorkwam een monsterscore. Toch was de eindstand van 6-0 enigszins geflatteerd als je kijkt naar de kansenverhouding.