Home » Flamingo’s boekt tweede zege op rij

Flamingo’s boekt tweede zege op rij

Flamingo’s (Zat2) pakte voor de tweede achtereenvolgende keer drie punten. Vorige week was Zaterdag2 te sterk voor DTS4 en zaterdag kwam Vrone3 ook te kort om het Flamingo’s echt moeilijk te maken.

zat2vron3

De eerste kansen waren voor Flamingo’s, maar toch was het Vrone dat halverwege eerste helft op voorsprong kwam. Via een diagonaal schot van Maurice en een rake kopbal van Srdjan uit een fraaie voorzet van Sven draaide Flamingo’s nog voor rust de achterstand om, 2-1.

zat2vron4

Flamingo’s begon de tweede helft met een aantal omzettingen. Na een prima voorzet van Dolf kopte Said van dichtbij over. Vrone wist daarna wel te scoren. Srdjan kopte kort daarna de 3-2 binnen. De 4-2 van Hassan leek de mooiste goal van de middag te worden. Een mooie lob op aangeven van Bob. Vrone kwam terug tot 4-3 waarna Maurice voor 5-3 zorgde.

Ibrahim, Hassan en Said verprutsten nog knullig een 3 tegen 1 situatie waarna uiteindelijk Maurice op aangeven van Rade met een schitterende uithaal vanaf een meter of 25 voor de 6-3 eindstand zorgde.

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |