Home » Flamingo’s pakt winst na tumultueuze slotfase

Flamingo’s pakt winst na tumultueuze slotfase

Flamingo’s begon de wedstrijd goed en stond binnen een kwartier op 2-0 door doelpunten van Hassan en Maurice.
Meervogels wist nog voor de rust op 2-3 te komen, maar Srdjan schoot kort voor rust van rand strafschopgebied diagonaal de 3-3 binnen.

zat2meervo2

De 2e helft kwam wat later op gang. Hassan zorgde voor de 4-3, maar Meervogels maakte daarna snel gelijk. Vanaf de 75e minuut was het na een opstootje en geel voor Flamingo’s en geel/rood voor Meervogels 10 minuten 10 tegen 10. Meervogels leek de winst te pakken na de 4-5, maar Flamingo’s speelde de man meer situatie prima uit en via Remco en Chakir pakte de thuisclub diep in de extra tijd de volle winst.