Home » Gouden en zilveren KNVB speld

Gouden en zilveren KNVB speld

Tijdens de vrijwilligersavond, afgelopen vrijdagavond werden weer verschillende mensen in het zonnetje gezet. Grote winnaars deze avond waren, in volgorde van huldiging, Loek en Wil de Jong, Jolanda Weck, Ton Weck en Fred Martin.

Flamingo’s werd deze avond 3 leden van verdiensten rijker. Als eerste waren Loek en Wil de Jong aan de beurt. Helaas kon Wil de Jong niet aanwezig zijn ivm een logeerpartij van één van de kleinkinderen.

Voorzitter Paul Gijzen had wat moeite om het dopje van de speld te krijgen maar uiteindelijk kon Loek de speld ontvangen. In zijn speech beloofde Loek om thuis de ceremonie nog eens dunnetjes over te doen maar dan met Wil in de hoofdrol.

Eveneens lid van verdienste werd Jolanda Weck. Gezien de gezichtsuitdrukking beleefde Jolanda tijdens het spelden, angstige momenten.

Na het uitdelen van de speldjes werd Sim Mensinga in de bloemen gezet. Sim was sinds 3 jaar verenigingsbegeleider bij Flamingo’s en in dienst van de KNVB. Na 3 jaar zal Sim weer naar een andere vereniging vertrekken.

Speciale gast op deze avond was dhr. Kempers van de KNVB. Namens de KNVB werden er twee KNVB spelden uitgedeeld, een zilveren en zelfs een gouden.

Ton Weck ontving de Zilveren speld van de KNVB o.a. voor zijn jarenlange verdienste betreffende de exploitatie.

Fred Martin ontving een nog hogere onderscheiding van de KNVB, de Gouden speld van de KNVB. Al 25 jaar heeft Fred zitting in het bestuur en let hij op de penningen. Van Dhr. Kempers heb ik begrepen dat Fred zelf nooit actief is geweest op voetbalgebied. Of we daar om moeten treuren laten we maar in het midden.

Bij een KNVB speld hoort natuurlijk een officiële oorkonde. Ik neem aan dat deze thuis veilig opgeborgen zullen worden en niet in één of andere vitrinekast van Flamingo’s zullen belanden.

Tot slot was er gelukkig ook nog wat tijd over voor een hapje en een drankje. Kortom een geslaagde en goed georganiseerde vrijwilligersavond.

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |