Home » Heel even lastig

Heel even lastig

Zaterdag2 haalde vanmiddag voor de tweede keer drie punten. DTS4 uit Oudkarspel werd met 5-3 verslagen.

Zat2 had het eigenlijk aan zichzelf te danken dat het af en toe wat moeizaam ging. Zo kwam DTS als eerste op voorsprong doordat de bal onder de voet van Frank de Boer gleed waarna de spits van DTS de 0-1 binnen liep.

Hierna was het echter Flamingo’s wat nog voor de rust orde op zaken stelde. Srdjan scoorde eerst met een rommelgoal en maakte daarna met een rake kopbal uit een voorzet van Jeroen 2-1. Maurice scoorde met een prachtige boogbal de 3-1 nadat hij al wat kansjes had laten liggen. 3-1 ruststand.

Zat2DTS4b

Na de rust was het snel 3-3 waarbij met name de 3e van DTS een cadeautje was. Uit een corner viel de bal onverwacht op het hoofd van Mike van Tol waarna de bal in het eigen doel verdween. Er waren echter genoeg kansen dus was wachten op een goal van Flamingo’s.

De 4-3 viel dan ook na een mooie aanval die afgerond werd door wederom Srdjan. Een hattrick dus voor Srdjan. De beslissende vijfde goal kwam dacht ik van jeroen maar die ben ik even kwijt.