Home » Jaap van der Haas overleden

Jaap van der Haas overleden

Afgelopen woensdag 16 movember is voormalig verzorger van Flamingo’s Jaap van der Haas op 85-jarige leeftijd overleden. Kilometers tape, liters massage olie en diepgaande gesprekken waren de ingrediënten waarmee Jaap van de Haas (Japio) pijnlijke spieren, gekneusde tenen en gekrenkte ego’s oplapte om voetballers weer de wei in te krijgen.

Vele generaties en ontelbaar veel spelers heeft Jaap van de Haas op deze manier bijgestaan en het leek of de tand des tijds geen vat op deze wonderdokter kon krijgen. In januari van het jaar 2015 nam Jaap afscheid van het fysio-gebeuren en werd er nog een afscheidswedstrijd voor hem georganiseerd tussen twee teams waar hij lange tijd als verzorger heeft gewerkt: Jong Holland en De Foresters.

jaapdehaas
Op de foto Jaap van der Haas (blauw jasje) te midden van enkele spelers van het toenmalige Zondag1 van Flaminngo’s (2015).

Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen op dinsdag 22 november van 19:00 u. tot 19:45 u. in crematorium Alkmaar, Meerweg 11. De crematie zal in besloten kring plaatsvinden.

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |