Home » Kansloos

Kansloos

De supporters hoeven niet bang te zijn dat een wedstrijd van Zaterdag2 in 0-0 zal eindigen. Meestal vallen de doelpunten als rijpe appels uit de boom. Vorige week was er nog een 8-0 overwinning voor de mannen van Ron Weinbrecher. Helaas liep het dit keer anders. Tegenstander Wieringermeer schoot met scherp en wist zelfs dubbele cijfers te halen: 1-11.

Dat zag er in het begin zeker niet naar uit, ondanks dat Flamingo’s met 10 man de wedstrijd startte. Halverwege de eerste helft kwam versterking in de vorm van een elfde man, Han van Tent Beeking, maar toen had Wieringermeer volgens mij al minstens twee keer het net gevonden. Zat2 probeerde het wel en tikte de bal af en toe aardig rond maar kon nauwelijks in de buurt van het strafschopgebied van de tegenstander komen.

Wieringermeer daarentegen was een stuk nauwkeuriger in het afwerken van de kansen, alhoewel ik ook nog een behoorlijk aantal missers heb gezien. Kortom, ik heb geen moment gedacht dat er misschien een puntje te halen zou zijn in het duel met Wieringermeer. Volgende week uit naar Reigerboys7 die we ergens onderaan in de stand tegenkomen maar dat zegt niet altijd allees.


zat2wierb

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |