Home » Niets herinnert nog aan de Oekraïners

Niets herinnert nog aan de Oekraïners

Op 7 september werden op ons complex de eerste 12 chalets bewoond door Oekraïners en nu, ruim een jaar later zijn alle chalets inclusief Oekraïners alweer vertrokken. Ik had begrepen dat er behalve deze 12 chalets, nog een aantal op het Lood zouden worden geplaatst maar de gemeente heeft ondertussen anders beslist. Tussen de gemeente en Stadion Beheer Alkmaar was afgesproken dat de Chalets er voor een jaar zouden staan met de mogelijkheid om die periode steeds met 12 maanden te verlengen. Waarom de gebruikersovereenkomst is beëindigd is onduidelijk.

chaletsxx

De 32 Oekraïense vluchtelingen hebben ondertussen te horen gekregen dat ze allen verzekerd zijn van een nieuwe plek. De chalets zijn afgelopen week verwijderd en niets lijkt er meer aan te herinneren dat hier 12 chalets hebben gestaan.

chaletsyy

Flamingo’s heeft van de Oekraïners nauwelijks overlast gehad. Wel hebben we enkele keren te maken gehad met vernielingen op het complex doordat de boel niet afgesloten kon worden. Hopelijk behoort dat nu ook tot de verleden tijd.

chaletszz

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |