Home » Nipte winst Flamingo’s (Zat2)

Nipte winst Flamingo’s (Zat2)

Flamingo’s was na afloop van de wedstrijd tegen Bergen (Zat4) de meest gelukkige partij en hield de drie punten in eigen huis. Na de 2-0 voorsprong leek het een makkelijk middagje te worden maar Bergen knokte zich met een fraaie kopbal en dito afstandsschot knap terug tot 2-2. Nog voor rust wist Flamingo’s de stand weer in haar voordeel om te buigen: 3-2.

Na rust heb ik nog een kwartiertje de boel aangezien maar zag geen doelpunten meer. Bij thuiskomst bleek dat beide partijen nog een keer gescoord hadden, einduitslag 4-3. Met nog drie wedstrijden te gaan lijkt het hoogst haalbare de 4e plaats.

zat2berg03
Maurice haalt uit voor de 1-0 en via een been van de tegenstander verdwijnt de bal knullig onder de graaiende handen van de keeper van Bergen in het doel.

zat2berg04
Srdjan probeert het met een lob, maar deze zal net naast het doel verdwijnen.

zat2berg02
Ook Frank de Boer waagt een poging en zal de lat raken. Daarna is het voor Srdjan een koud kunstje om terugkomende bal binnen te koppen; 2-0.

zat2berg01
De beste kans was voor Brahim. Oog in oog met de keeper faalde hij, en schoot de bal in de handen van de keeper.

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |