Home » Prima resultaat

Prima resultaat

Met enige angst in het lijf toog Flamingo’s (Zat2) richting Egmond om het op te nemen tegen fusieclub SSA-SJO VV Egmond3. Met 13 gewonnen wedstrijden, 1 gelijkspel en 1 verloren wedstrijd staat de Egmondse club stijf bovenaan. Met maar liefst 11 punten voorsprong op nummer 2 Schagen United, kan het kampioenschap de Egmonders nauwelijks meer ontgaan.

Egmondzat2a

Hoe anders is dat met Zaterdag2. Gelijkgespeeld werd er nog niet dit seizoen. Vijf maal werd er gewonnen, maar het dubbele aantal keren verloren. Flamingo’s is in de stand terug te vinden op een 9e plek en houdt toch nog 3 elftallen onder zich.

Egmondzat2c

Logisch dus dat niet iedereen stond te springen om de handdoek op te nemen tegen deze kampioensploeg. Achteraf denk ik de de meeste spelers hadden getekend voor deze uitslag. De rust werd met een 0-0 stand bereikt en na 90 minuten voetbal stond er slechts een 2-0 op het scorebord. Een uitstekend resultaat.