Home » Remontada Flamingo’s (Zat 2)

Remontada Flamingo’s (Zat 2)

Met nog 15 minuten te spelen en een 2-6 stand, gaf niemand meer iets voor de kansen van Flamingo’s, maar in een tumultueuze slotfase knokte de thuisclub zich naar 6-6.

Ibrahim opende de score in de eerste helft na een splijtende pass van Hassan. Tufan redde een aantal keren knap, maar was kansloos bij de 1-1.

IMG-20230429-WA0023

Na rust liep Graftdijk vlot uit naar 1-3, maar Indy scoorde direct na de 1-3 van Graftdijk, de 2-3 na opnieuw een splijtende pass van Maurice dit keer.

Graftdijk bleef een overwicht houden en liep uit naar 2-6.
Hassan scoorde 3-6 en uit een aanval op links, waar Indy ondanks een vlagsignaal door mocht, wist Ibrahim 4-6 te scoren, een stand die met nog 3 minuten op de klok bereikt werd. Maurice en Hassan zorgden nog in de reguliere speeltijd voor de gelijke stand.

Met dank aan verslaggever Michel Hageman voor bovenstaande tekst.

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |