Home » Scheids fluit iets eerder af

Scheids fluit iets eerder af

De wedstrijd van vanmiddag van Wieringermeer 4 tegen Flamingo’s (zat2) eindigde iets eerder dan gepland. Bij een 6-0 stand sloeg ineens de vlam in de pan waarna de zwak leidende arbiter van dienst besloot om iets eerder de kleedkamers op te zoeken en de 6-0 als eindstand in zijn boekje te noteren.

wier1

Al binnen 5 minuten scoorde Wieringermeer en keek Flamingo’s tegen een 1-0 achterstand aan. Zaterdag 2 kwam deze snelle goal niet meer te boven. Wieringermeer kon de eerste helft uitlopen naar 3-0 voordat Flamingo’s voor het eerst gevaarlijk werd. Tweemaal vlak achter elkaar miste Flamingo’s op een haar na de kans op een doelpunt. Toen Flamingo’s-speler Maurice onderuit werd geschoffeld in de 16 meter, wilde de scheids niets weten van een strafschop. Voor hetzelfde geld had de ruststand 3-3 kunnen zijn.

wier2

De tweede helft bracht Flamingo’s wel een enkele kans maar helaas geen doelpunten. Wieringermeer wist echter wel nog 3x te scoren. Vlak voor tijd liepen de gemoederen hoog op waarna de scheidsrechter het welletjes vond voor hedenmiddag. Eindstand (?); 6-0.