Home » Weinig scorend vermogen

Weinig scorend vermogen

Het was koud en vooral erg nat op deze zaterdag. Tegenstander SVW uit Heerhugowaard kon beter uit de voeten met deze weersomstandigheden want het was vanaf het begin eenrichtingsverkeer richting het doel van Tufan. Tel daarbij op dat spits Maurice niet aanwezig was en dan weet je van tevoren dat het moeilijk gaat worden.

zat2svwbb

SVW vond voor rust 3x het net maar het hadden er ook een paar meer kunnen zijn als Tufan niet een paar prima reddingen had verricht. Toch was de trainer van Zat2 kennelijk niet tevreden met de goalie en verving Tufan in de rust voor Ton Vlaar. Zelf heb ik deze twede helft niet meer meegemaakt want 45 minuten in een lekkende dug-out was iets teveel van het goede.

zat2svwaa

Helaas kon Ton ook niet voorkomen dat het toch nog een grote uitslag werd. Na rust scoorde SVW namelijk nog 5 keer. Einduitslag: 0-8.

zat2svwcc

Hulde overigens aan grensrechter, scheidsrechter en een enkele verdwaalde supporter. Snel vergeten, het was geen pretje op sportpark ‘t Lood.