Home » Zaterdag2 wint van nummer 2

Zaterdag2 wint van nummer 2

Het zag er niet naar uit voor rust dat Zaterdag2 het duel tegen Reiger Boys7 winnend af zou sluiten. De eerste helft leek Reiger Boys een maatje te groot voor Zaterdag2 maar toch haalde Zat2 dankzij twee doelpunten van Srdjan met 2-2 het rustsignaal.

zat2reigerboyc

Na de rust ging het in eerste instantie redelijk gelijk op. Reiger Boys kwam voor met 2-3, waarna Flamingo’s er weer 3-3 van wist te maken. Reiger Boys was fanatiek en tevens vrij fysiek maar het was Flamingo’s die met twee eenvoudige goals op 5-3 kwam. Het antwoord van Reiger Boys liet niet lang op zich wachten en de 5-4 lag al weer in het netje.

zat2reigerboyb

Hierna was Flamingo’s de gelukkigste van de twee elftallen, want met nog een kleine tien minuten op de klok scoorde Zat2 nog drie keer; een penalty nadat Rade onderuit was gehaald en nog twee bekeken schuivers. Eindstand 8-4. Doelpuntenmakers: Srdjan (2x), Maurice, Hassan (4x) en Ton. Door dit resultaat meldt Flamingo’s zich in de top van de ranglijst.