Zie ook: Uitslagen; Stand; Programma.

SEIZOEN 2022 – 2023

SEIZOEN 2021 – 2022

Zaterdag2 -DTS4, uitslag 4-2

Na de overwinning van vorige week werd er deze middag wederom gewonnen van DTS4. Beetje hetzelfde beeld als vorige week. Een wederom goed georganiseerde verdediging en van daaruit bouwen naar voren. Hoewel DTS over een behoorlijk jonger team beschikte, speelde flamingo’s het net even slimmer. Door wat persoonlijke foutjes kon DTS lang in het spoor van Flamingo’s blijven. Nadat Stefan Inecia in tweede instantie de 1-0 maakte, kreeg DTS de gelijkmaker wel heel makkelijk cadeau. En ook nadat Ton Vlaar vlak daarna met een droge schuiver de 2-1 in de touwen knalde stond het even later toch weer 2-2 met de rust.

zat2dts4b
(Klik op de foto’s voor een vergroting)

Na de rust viel de 3-2 door Hassan Outcha. Lang stond deze stand op het scorebord en het kon alle kanten op totdat de snelle Waylon Pieka aan alle onzekerheid een einde maakte met de bevrijdende vierde treffer; 4-2.

zat2dts4d

Eerste winst Zaterdag2

Op het prachtig gerenoveerde complex van Alcmaria Victrix behaalde Zat2 de eerste drie punten van de competitie; 1-2. De wedstrijd ging redelijk gelijk op met in de eerste helft voor beide partijen weinig kansen. Na een viertal mislukte corners werd de vijfde eindelijk knap genomen en wist Ton Vlaar raak te koppen. Verdedigend zag het er bij Flamingo’s met vijf man prima uit maar daardoor kwam men op het middenveld wel een mannetje te kort. Victrix wist zich echter geen raad met de geboden ruimte en kwam nauwelijks in de buurt van het Flamingo’s-doel.

viczat2b

De tweede helft gaf eenzelfde beeld, al kwamen er wel wat meer kansjes voor Flamingo’s. Yassine was nog het dichtst bij een doelpunt maar hij trof de paal. De 0-2 viel niet en het bleef dus billenknijpen. Alcmaria leek zijn kans te grijpen nadat Han wel of niet een speler ten val bracht binnen de zestien; penalty. Dit cadeautje bleek echter niet aan de aanvoerder van Alcmaria besteed want hij schoot naast.

viczat2a

Pas een kwartiertje voor tijd viel de bevrijdende 0-2 van de voet van Max. Brahim lag geblesseerd op de grond maar de scheids liet doorspelen, dit tot frustratie van de Alcmaria Victrix spelers. Het leek erop dat zij hadden verwacht dat de scheids wel zou fluiten en wat trager reageerden dan Max, de gelegenheidsspits van Flamingo’s. Dat in de laatste minuut nog de 1-2 (buitenspel?) viel was voor de statistieken.

viczat2c

Flamingo’s2 – V.V. Bergen2

Een waar spektakel speelde zich af in de Loodpolder. Flamingo’s kwam met maar net genoeg spelers slap uit de kleedkamer. Het stond dan ook snel met 0-2 achter. Na wat omzettingen, Evert-Jan van voor naar achteren en Rade van achter naar het middenveld, kwam er zowaar meer voetbal in het elftal van de afwezige leider Ron Weinbrecher.

zat2berga
Hier is de 0-1 in de maak, al vroeg in de wedstrijd.

Voor rust scoorde Flamingo’s via Srdjan en Maurice Gijzen en kwam zo op gelijke hoogte met de club uit Bergen. Na de rust kwam een heel ander Zaterdag2 uit de kleedkamer, er werd georganiseerd verdedigd en Maurice kon je voorin om een boodschap sturen. Zo scoorde hij de 3-2, versierde een penalty die werd benut door Hassan en nam hij de 5-2 voor zijn rekening alvorens het veld een half uur voor tijd te verlaten.

zat2bergb

Voorin konden geen potten meer worden gebroken en Bergen kwam in een minuut of 20 langszij, 5-5. Nog was het niet gedaan met de doelpunten want Bergen scoorde zelfs de 5-6. Djazzy zag helaas zijn schot gekeerd en in plaats van de 6-6 viel het doelpunt aan de andere kant. Eindstand 5-7.

zat2bergd

Een onwaarschijnlijk scoreverloop. Achter met 0-2, een voorsprong van 5-2 om alsnog met 5-7 door individuele fouten te verliezen.

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |