Home » Etentje met de selectie

Etentje met de selectie

Heren,

Zoals jullie hebben gemerkt, hebben we dit jaar nieuwe tenues/trainingspakken (gesponsord door Danny Mulder) en nieuwe tassen (gesponsord door Ed Schouten). Ed Schouten heeft een eigen restaurant (De Waag) waar we met de selectie willen gaan eten op zaterdag 2 november 2019. Het eerste speelt thuis om 14.30 uur tegen Fc Castricum en het tweede (nu vierde) speelt thuis om 11.00 uur. Het zou leuk zijn als we met ons team na afloop met z’n allen een drankje doen in de kantine om vervolgens met de hele groep van 1 en 2 naar restaurant De Waag te gaan. Hier worden we ca. 18.00 uur verwacht.

Het doel van het etentje is een gezellige avond waar we tevens de sponsoren in het zonnetje zullen zetten. Het etentje is bedoeld voor selectiespelers (Zat 1+2), maar ook voor andere betrokkenen, zoals Leo Goudsblom, Nico-Jan Hoedjes, Evert-Jan Biersteker, José Gallan, Martin Nauta en alle anderen die onze selectie een warm hart toedragen. Ed Schouten is zelf nog bezig met de prijs, maar er zal ongeveer een eigen bijdrage van +- 25 euro worden gevraagd. Na afloop van het etentje is er de mogelijkheid om Alkmaar in te gaan om daar verder te kantelen.

Het is wel van belang dat je aangeeft of je er bent (er is eigenlijk geen reden om af te zeggen). Dus laat je horen via app, mail, telefoon aan Ruben of Ron. Dan kan Ed Schouten daar enigszins rekening mee houden.

Ruben 06-50505068 en Ron 06-54708617
dewaagalk

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |