Home » Voetgolf training circuit

Voetgolf training circuit

Regels ivm Corona

Max 4/5/ deelnemers (twee koppels, evt plus 1) per hole, iedereen pakt een eigen bal uit de kleedkamer met het opschrift ‘Ballen’. Na afloop gooi je de gebruikte bal weer in de kleedkamer.
De kantine en het daarbij behorende terras zijn niet open.
We hebben een groot zonneterras geschapen achter de kantine met meer dan genoeg ruimte om afstand te houden. Daar staan ook tafels en stoelen en je kunt in het gras liggen.
De toiletten in de kantine zijn gesloten, er kan gebruik worden gemaakt van twee duidelijk aangegeven dames- en twee herentoiletten in de kleedaccommodatie. Handen kunnen daar met speciale gel/vloeistof weer eventueel worden gedesinfecteerd. Er is geen urinoir, dus het verzoek aan de heren om te gaan zitten of zeer goed te richten om er geen klerezooi van te maken.
Kom omgekleed naar het complex en meld je aan bij de wedstrijdleiding. Het inschrijfgeld á 5 euro per persoon kan daar worden afgegeven. Zorg er voor dat je het gepast hebt.
Een klein verkooppunt voor een drankje en een hapje is waarschijnlijk aanwezig, details volgen op 13 juni. Eventueel worden collectief pizza’s of andere zaken besteld die kunnen worden bezorgd.
Verzamelen om 14.00 uur.

****************

Zaterdag 13 juni is het tijd voor een voetgolf training circuit en tevens de afsluiting van het seizoen. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te doen. In het kader van de corona-crisis zijn er wel wat restricties, maar na 1 juni wordt het beleid alweer wat soepeler.

We beginnen om 14.30 uur. Het parcours bestaat uit 18 holes die je in principe met een viertal (twee koppels) aflegt. Iedereen krijgt een eigen bal mee. Afgeschoten wordt vanaf een pion en de hole bestaat uit een vak met een pion (met vlag) in het midden van dat vak. De scores worden genoteerd op een scoreformulier. De winnaar wordt individueel bepaald. Leden van het koppel houden de score van het andere koppel, waarmee zij het parcours afleggen, bij. Het is verder de afsluiting van het seizoen, dus zou het leuk als onze nieuwe leden van de partij zijn, maar ook de voetballers die onze club gaan verlaten.

De inschrijving bedraagt 5 euro per persoon en er zijn weer mooie prijzen te verdienen. Opgave bij Ron Weinbrecher 06-54708617. Ook dames en jeugdleden worden uitgenodigd, daar zijn aparte prijzen voor. Geef je snel op. Opgeven kan ook per e-mail: r.weinbrecher@ziggo.nl

voetgolfA

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |