Home » Flamingo’s na nieuw spektakelstuk uitgeschakeld

Flamingo’s na nieuw spektakelstuk uitgeschakeld

(Alkmaarsche Courant)
Flamingo’s komt na de zomer opnieuw uit in de vierde klasse zaterdag. In de eerste wedstrijd uit de herkansing van de nacompetitie gingen de Alkmaarders na verlenging met 5-3 onderuit bij Hees, dat met VSV zaterdag gaat strijden om een plek in de derde klasse.

Werd het publiek afgelopen zaterdag op ’t Lood al getrakteerd op een spectaculaire voetbalwedstrijd, ook in de bossen van Soest gebeurde er dinsdagavond van alles op het veld. Kort voor tijd leek Maurice Gijzen het finaleduel veilig gesteld te hebben door met tweede treffer van de avond de stand op 2-3 te brengen, maar een strafschop in de blessuretijd bracht de thuisploeg toch nog langszij, waarna Hees in de verlenging het duel kon beslissen.

hees5
Leroy Voskuilen van Hees neemt het doel van Flamingo’s onder vuur.

De bezoekers baalden flink. Ondanks dat speler Ton Vlaar op doel stond en enkele spelers uit het tweede moesten invallen, waren er kansen genoeg geweest. ,,Deze ploeg was kwalitatief dan ook een stuk minder dan HYS”, aldus coach Dick Bleek. De lange blessuretijd bleek funest. ,,De arbitrage liet zich nogal intimideren door het thuispubliek”, stelde Bleek. En dat de verlenging vanwege invallende duisternis op het niet omheinde, erg slechte B-veld moest worden gespeeld hielp ook niet mee.

Yücel Gündoğdu bracht de bezoekers voor rust op 0-1, waarna via een 1-1 ruststand Hees op 2-1 kwam. Gijzen leek Flamingo’s te gaan redden. Al had zowel hij als mede-topscorer Ruben Beentjes de eventuele finale gemist vanwege een schorsing. ,,Dus winnen van VSV zou dan wel een moeilijk verhaal geworden zijn” , berustte Bleek snel in de gemiste promotie.

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |