Home » Kleine nederlaag op Boys toernooi.

Kleine nederlaag op Boys toernooi.

Afgelopen vrijdag was de start van het Kaasstad toernooi bij Alkmaarsche Boys. Kersverse 3e-klasser Flamingo’s nam het op tegen de Zondag1 van Alkmaarsche Boys.

boystoer1

De eerste helft leverde veel balbezit voor Flamingo’s op, maar de beste kansen waren uiteindelijk voor Alkmaarsche Boys. Een van deze kansen werd vlak voor de rust omgezet in een doelpunt: 1-0. De tweede helft was het voornamelijk Flamingo’s wat voetbalde en probeerde om de muur van Boys verdedigers te slechten. Alkmaarsche Boys bleef echter met stevig spel overeind en kwam er af en toe gevaarlijk uit maar verder dan een schot op de paal en lat kwam Boys niet meer. Flamingo’s wist daar nauwelijks iets tegenover te zetten waardoor Boys naar de finale gaat.

boystoer2

Zondag om 14:00 u. volgt voor Flamingo’s de 2e wedstrijd met als tegenstander Alcmaria Victrix (Zon1) die met 3-2 van SSV verloor.

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |